XAVISWING.com

Noticias

Card image cap
Intensius de Juliol

Ja tenim penjats els intensius de Juliol, que el millor record de l'estiu 2020 sigui ballant i oblidem una estona el Covid-19.

Podeu entrar a CURSOS i apuntar-vos, les places són molt limitades per la seguretat i control sanitari. Pels cursos en parella serà imprescindible apuntar-se amb una parella de confiança i no es canviarà de parella durant el transcurs de la classe.

Cal recordar que l'ús de la mascareta sanitària, o altres de més protecció, és obligatori en tot moment dins de l'escola.

Publicada: 1 jul. 2020
Card image cap
Desconfinament de Juny!!

Acabem el juny amb una mica de Swing? doncs entra a CURSOS i reserva la teva plaça, que n'hi ha molt poques. Ja estem cuinant tot els intensius de Juliol on el Swing no pararà. Per a garantir la teva salut i benestar reduïm l'aforament i posem a la teva disposició un seguit de normes d'higiene per a protegir-te a tu i als altres. Ja sabeu que som molt prudents amb la situació actual i ens guiem per la normativa vigent en cada moment, per això us demanem que arribeu pocs minuts(5 min aprox) abans de la vostra classe per no ajuntar la sortida i entrada en els canvis de classe. Per a qualsevol problema utilitzeu el mòbil de l'escola 629929017. Ja que seguirem fent teletreball el màxim temps possible, per resguardar la salut dels nostres treballadors. Entre tots ens cuidarem, riurem i ballarem!!

Publicada: 21 jun. 2020